Ugrás a lap tetejére

Kérjük, támogassa adója 1%-val iskolánk alapítványát!

 

Speciális Nevelésért Alapítvány

Adószám: 18376359-1-04

Kérjük, támogassa adója 1%-val iskolánk alapítványát!

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2018. május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

A rendelkezést 2018. május 22-éig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton1, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • a 17EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy
  • a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány a NAV honlapjáról letölthető.

Ha Ön úgy dönt, hogy iskolánk alapítványát támogatja, nyilatkozatát lezárt borítékban legkésőbb 2018. május 10-éig leadhatja az iskolában is, és az alapítvány eljuttatja a NAV-hoz. (Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén, rajta legyen az aláírása! Borítékot és nyilatkozatot az iskolában is kaphat.)

Fontos, hogy a 2018. május 22-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki. 

Letölthető rendelkező nyilatkozat ITT található! Vagy az iskolában az iskolatitkártól kérhető!

Ugrás a lap tetejére